Találjon Ön is társat a PrAnd Centerrel !

Nálunk semmi sem kötelező, mégis bármi lehetséges!

 

Köszönjük, hogy felkereste weboldalunkat!

 A reményvesztett vagy éppen szégyenlősen visszahúzódó, esetenként bátortalan, elfoglalt magányos emberek segítője a szekszárdi PrAnd Center, amit a társra vágyók érdekében hoztunk létre kerek tíz esztendővel ezelőtt. Azóta már a tevékenységünk és az idő is igazolta, hogy egyre nagyobb teret hódít a párkeresésnek a közvetítőn keresztül történő változata, fajtája, mert gyors, biztonságos, és ami a legfontosabb, hogy személyre szabott.

De az sem elhanyagolható tényező, hogy rövid úton és a közvetlen környezetükben tudunk társat keresni a 25-80 év közötti magányosoknak.

 

A PrAnd Center eltelt tíz esztendeje alatt kiderült, hogy szükség van a szolgáltatásunkra, mivel nagy segítséget tudunk adni azoknak az embereknek, akik nem törődnek bele a magányukba, nem temetkeznek a munkájukba, hanem komolyan szeretnék újra kezdeni az életüket. Ezt igazolja, hogy évente már 2-6 házasság is köttetik és nemcsak a fiatalok, hanem az idősebbek is döntenek így. Az irodánk abban szintén leméri, mert lemérheti tevékenységének eredményét, hogy a segítségünkkel született ismeretségekből, majd frigyekből már négy újszülött jött világra. Öröm, és csodálatos élmény, ez az ügyfélnek és a társközvetítőnek egyaránt.

 

Szolgáltatásaink sokoldalúságát kizárólag egyedi igényekhez igazítjuk, tapasztalat, hogy elsősorban a tartós kapcsolatokra van jelentős érdeklődés, ami érthető, ám ebben a felgyorsult világban és életritmusban egyre nagyobb teret hódit a szabadidő partner fogalma is, de van aki csak kiránduláshoz, utazáshoz igényli a társaságot. Ennek megoldásában is partner a PrAnd center, ahol minden kötelezettség nélkül, szívesen tájékoztatunk bárkit személyesen, vagy e-mailben.

 

Legyen bátor, keresse a társát a PrAnd Centerrel, nálunk nem kell kockáztatnia, mi minden ügyféllel személyesen vesszük fel a kapcsolatot, így kizárólag tisztességes szándékú párkeresők Közül válogathat.

 

Személyes kapcsolattartás: Prantnerné Miklós Andrea

 

További elérhetőségek: e-mail: info@prandcenter.hu

Telefon: 06/20 546-8677